За книгата

Всички в Подземната земя усилено пречат на Грегор да прочете Пророчеството за Времето. Грегор подозира, че в него пише нещо ужасно и това се оказва точно така. В последното пророчество се предсказва смъртта на Воина. Към града настъпва армия плъхове, а майка му и сестра му са все още в Регалия. Грегор Воина трябва да защити града и да прибере семейството си вкъщи. Съществуването на Долната земя е в ръцете на Грегор и остава много малко време. Има един шифър, който трябва да бъде разгадан – иначе всички ще загинат. Наричат го Шифъра на ноктите.

Тази война се води, за да сложи край на всички войни. Съдбата на Долната земя и на великия воин Грегор Горноземеца е заложена на карта. Научете всичко от тази изпълнена с напрежение последна книга от поредицата „Подземните хроники“.

„Главозамайващо приключение... с незабравими герои, които винаги живеят опасно.“ Къркъс Ривю

За автора

Сюзан Колинс започва кариерата си като сценарист на детски предавания.

Като вдъхновение за трилогията "Игрите на глада", Колинс посочва мита Тезей и Минотавъра, както и кариерата на баща си във военновъздушните сили на САЩ. "Игрите на глада" е в списъка на New York Times за най-продавани книги 60 седмици, а списание Times обявява Колинс за една от най-влиятелните личности на 2010 година.


5 коментара ★★★★★

Мартин написа на 18.01.2015 в 14:03

Какво мислите за края?

Калоян написа на 27.02.2015 в 13:04

Края на книгата ми се струва много недовършен очаквах да има малко повече за това какво става с героите по нататък. P.S. Исках да видя какво ще стане с Лукса и Грегор.

loans написа на 05.05.2017 в 23:09

View Image Must Need personal loans in pinetown It looks like Richard just doesnt do it for Christy anymore!

Зочин написа на 01.12.2017 в 09:51

Beautifully simple, these understated bracelets will look great with everything. cheap pandora earrings cheap pandora beads charms pandora sale

cialis написа на 08.12.2017 в 08:00

Funny best dose for daily buying cialis in mercury drugs vessels are found to more evident and stressed.

Добавяне на коментар


Книгата

PDF иконка

Поредици


Избрано

При Тиберий

Ник Тошес

Бестселър

Монахът, който продаде своето ферари

Робин Шарма