За книгата

Методът за лидерство, който ще споделя с вас, е представен под формата на роман. Главният герой Блейк Дейвис, неговият незабравим ментор Томи Флин и четиримата изключителни учители, които преобразяват живота на Блейк, са художествени образи – плод на прекалено активното ми въображение. Но повярвайте, че самата система за лидерство, както и прин ципите, средствата и тактиките, върху които е изградена, са съвсем истински и са помогнали на стотици хиляди хора от най-добрите организации в света да п остигнат успех и да станат лидери в своята област.

Робин Шарма Другите за "Лидерът, който нямаше титла"

=====

Ако искате да действате на изумително ниво, да бъдете изключителен лидер и да живеете живота си докрай, купете тази книга.

Дарън Харди, издател, списание Success

=====

Прочетете тази книга и направете скока към изключително качество, иновация и влияние в работата и в живота си.

Кийт Ферази, автор на бестселъра на Ню Йорк Таймс "Никога не се хранете сами"

=====

От монаси, които продават фераритата си, до лидери, които нямат титла, докато всички други се движат на зигзаг, Робин Шарма върви право напред. Поставете колана и приятно пътуване!

Кевин Робърт, главен изпълнителен директор на Saatchi & Saatchi

=====

Лидерът, който нямаше титла е книга, която променя играта; прочетете я и се подгответе за един изумителен нов живот!

Марси Шимоф, автор на бестселъра на Ню Йорк Таймс "Безпричинно щастлив"

=====

Има хиляди книги за лидерството, но само една, която наистина трябва да прочетете. Тази.

Матю Мей, автор на "В преследване на елегантност",

=====

най-добра иновативна книга на сп. BusinessWeek

За автора

Робин Шарма е един е най-уважаваните експерти по лидерство в света. Той се е посветил на мисията да помогне на организациите да изграждат хора, които да бъдат лидери без титла, за да постигнат успех в този период на големи промени. Сред клиентите му са Microsoft, GE, FedEx, Nike, НАСА, Университетът Йейл и Организацията на младите президенти. Книгите на Шарма, като Монахът, който продаде своето ферари и Наръчник по величие, са в списъка на бестселърите в целия свят и са се продали в милионен тираж на повече от седемдесет езика. Те са любимо четиво на рок звезди, кралски особи и корпоративни директори. Шарма е и съосновател на 960vets.com, иновативен онлайн ресурс, който помага на американските ветерани от войната да се реинтегрират в цивилния живот.

За да прочетете популярния блог на Шарма и да свалите безплатна аудио програма за това как да бъдете лидер без титла, посетете robinsharma.com днес.

Авторът дарява част от приходите си от тази книга на Фондацията за деца "Робин Шарма".


Поредици


Избрано

Моя абсолютна любима

Гейбриъл Талънт

Бестселър

Монахът, който продаде своето ферари

Робин Шарма