За книгата

14 февруари 2012

Художник Николай Пекарев

стр. 240

меки корици

ISBN 978-954-8208-88-8

В объркания и безличен живот на Зара внезапно се появява Марта, древна вещица, и й дава от силата си. С напътствията на учителката си младата жена постига много, но в един момент се изправя през избора или да загуби магическите си способности, или да причини смъртта на скъп за нея мъж. В крайна сметка го спасява, превръщайки се отново в обикновена жена, като изгубва и любовта му.

Зара продължава духовното си пътуване съвсем сама. Стъпка по стъпка, придвижвайки се сякаш в най-черния мрак, тя най-сетне успява да види хората и Вселената от невероятен и неочакван ъгъл. Това й помага да разбере как да се измъкне от собствените си ограничения и какво всъщност е любовта.

За автора

Според Мария има жива, магическа сила, която е отворена за общуване с всеки, който я потърси. Но тя действа по-силно, ако не шумиш много с личния си живот. Затова авторката е изключително пестелива в подробностите за себе си и казва само, че границите в книгата между изживяно и измислено са много тънки.

Тя смята, че когато се описва разширената реалност, писателят трябва да е като ония лекари, които са създавали лекарства, пробвайки ги първо върху себе си. Знанията им по медицина и химия са само основата, върху която са ставали откритията... Невъзможно е да напишеш например „наръчник на вещицата” по друг начин. Но каквото и да те е отвело в света на магията, той завинаги става част от живота ти.


2 коментара ★★★★★

air max baratas написа на 02.09.2017 в 10:57

Très bonne qualité des chaussures Nike, chaussures nike pas cher[url=http://www.airmaxpascher2017.fr/2017/08/20/air-max-enfant-en-solde/]air max pas cher[/url] Très bonne qualité des chaussures Nike, chaussures nike pas cher[url=http://www.airmaxpascher2017.fr/]nike air max pas cher[/url] Très bonne qualité des chaussures Nike, chaussures nike pas cher[url=http://www.airmaxpascher2017.fr/2017/08/23/tn-requin-pas-chere/]barato air max 90[/url] [url=http://www.vipairmax.fr/2017/08/26/nike-air-max-france/]nike air max pas cher[/url] [url=http://www.vipairmax.fr/]air max pas cher[/url] [url=http://www.vipairmax.fr/]barato air max 90[/url]

air max baratas написа на 02.09.2017 в 10:59

Très bonne qualité des chaussures Nike, chaussures nike pas chernike air max pas cher Très bonne qualité des chaussures Nike, chaussures nike pas chernike air max pas cher Très bonne qualité des chaussures Nike, chaussures nike pas cherbarato air max 90

Добавяне на коментар


Книгата

PDF иконка

Поредици


Избрано

При Тиберий

Ник Тошес

Бестселър

Монахът, който продаде своето ферари

Робин Шарма