За книгата

Превод Ирина Манушева

Корица Николай Пекарев

ISBN 978-954-8208-80-2

310 стр.

13 х 20 см

Дата на публикуване: 21 юли 2011

Местните хора от италианското градче, където живее, го наричат синьор Фарфала – господин Пеперуда – защото на пръв поглед той е дискретен джентълмен с необикновена страст към редки пеперуди. Но професията на Фарфала – изработка на оръжия по поръчка за професионални убийци – не е толкова деликатна. С разпалването на чувствата му към Клара, която работи в местния публичен дом, Фарфала решава следващата поръчка да бъде последна, но дали ще успее да се измъкне от света на сенките?

В образа на Фарфала Мартин Бут създава ярък, изтъкан от противоречия антигерой... Той ни подтиква да поставим под съмнение собствените си морални ценности и представата си за добро и зло – и къде точно минава границата.

Бостън Глоуб

Психологически трилър, изследващ въпроси на живот и смърт.

Сиатъл Таймс

Прозата на Бут се отличава с такава енергична яснота, че е много лесно да погълнеш на един дъх този интересен роман и да приемеш за даденост майсторската му конструкция, магията, с която са изградени образите и пейзажът.

Сънди Таймс (Лондон)

За автора

Английски автор

Видео


2 коментара ★★★★★

cialis_online написа на 07.12.2016 в 11:13

Breast a and cialis online for sale vancouver.

air max baratas написа на 28.08.2017 в 11:14

Très bonne qualité des chaussures Nike, chaussures nike pas cherair max pas cher nike air max pas cher barato air max 90 barato air max 90 nike air max pas cher air max pas cher

Добавяне на коментар


Поредици


Избрано

При Тиберий

Ник Тошес

Бестселър

Монахът, който продаде своето ферари

Робин Шарма