За книгата

ВНИМАНИЕ: Тази книга е изчерпана и в момента не се предлага.

Пречистването на вътрешния свят е процес на освобождаване.

Ако разберем механизмите на поведението си, продиктувано от емоции и принуда, агресивност и инфантилност, гняв и враждебност, ще разберем, че само познаването и приемането на собствената ни природа може да ни направи свободни.

Читателят и от двата пола трябва да притежава достатъчно смелост, за да разбере защо е нужно жената да стане господар на своята женственост и на собствения си живот.

Тази книга изследва основните вътрешни проблеми на съвременната жена и й помага да разруши менталните, емоционални и инстинктивни бариери, които й пречат да постигне по-високо ниво на съзнателност, като ги разбере и преодолее.

За автора

Дарио Салас Сомер (р. 1935, Сантяго, Чили) се ражда в семейство на учители. Започва да пише под псевдоним Джон Бейнс и през 1966 г. излиза първата му книга "Тайното учение". През 1970 г. основава в Сантяго Институт за херметическа философия, който има филиали в различни страни в Европа и Америка. Създател е на експериментален филм за образованието на младежта - "Сънищата на Валентина". Работата му като философ, учен и хуманист получава многобройни признания - той е почетен член на Съюза на руските писатели и получава наградата Екомир за създаването на концепцията за "Екология на вътрешния свят "(2004). Член е на Съюза на писателите и на Академията на науките на Ню Йорк. Живее в Сантяго де Чиле, където продължава да пише, да изнася лекции и да провежда научни изследвания. С дейността си насърчава по-висшите човешки ценности, зачитането на живота и съзнателната надежда за един по-добър свят.


Поредици


Избрано

Моя абсолютна любима

Гейбриъл Талънт

Бестселър

Монахът, който продаде своето ферари

Робин Шарма