За книгата

Защо да бъда добър? Какво означава да бъда добър? А какво печеля, ако бъда добър? Добрите по-добри ли са от лошите? Ще бъда ли по-щастлив, ако съм добър?

"Наричам физика на морала науката, която позволява в рамките на Вселената да взаимодействаме доброволно и съзнателно с Природата, за да постигнем върховното добро, което съдържа в себе си най-високата степен на човешко съвършенство."

Джон Бейнс

За автора

Дарио Салас Сомер (р. 1935, Сантяго, Чили) се ражда в семейство на учители. Започва да пише под псевдоним Джон Бейнс и през 1966 г. излиза първата му книга "Тайното учение". През 1970 г. основава в Сантяго Институт за херметическа философия, който има филиали в различни страни в Европа и Америка. Създател е на експериментален филм за образованието на младежта - "Сънищата на Валентина". Работата му като философ, учен и хуманист получава многобройни признания - той е почетен член на Съюза на руските писатели и получава наградата Екомир за създаването на концепцията за "Екология на вътрешния свят "(2004). Член е на Съюза на писателите и на Академията на науките на Ню Йорк. Живее в Сантяго де Чиле, където продължава да пише, да изнася лекции и да провежда научни изследвания. С дейността си насърчава по-висшите човешки ценности, зачитането на живота и съзнателната надежда за един по-добър свят.


1 коментар ★★★★★

Cheap Pandora Sale написа на 01.11.2017 в 10:21

Find great deals for pandora bracelets in Fine Jewelry bracelets. Sale Pandora Bracelet .Christmas Jewellery Gift Cheap Snowflake Crystal Dangle Bead .Cheap Pandora Jewelry . Buy and sell hassle free with Preloved!Pandora Bracelet UK Charm bracelet Charms for sale in UK! Sale Pandora Bracelet.

Добавяне на коментар


Поредици


Избрано

При Тиберий

Ник Тошес

Бестселър

Монахът, който продаде своето ферари

Робин Шарма