За книгата

Науката за вечния живот.

Тази книга е посветена на физическото безсмъртие – единствената кауза, за която не може да умрете. Наред с легендарни фигури като Рам Дас, Фриц Пърлс и Тимоти Лиъри, Ленард Ор е един от основателите на движението, което днес наричаме “Нова епоха”. Той е създател на техниката рибъртинг (букв. повторно раждане), упражнявана от над десет милиона души на шест континента.

Победата над смъртта е основен тест за интелигентност във физическата вселена.

Реалистично ли е физическото безсмъртие? Безсмъртните йоги от този свят и аз сме тук, за да ви кажем, че е така. Разбира се, в днешно време физическото безсмъртие е идея, с която трябва да свикнете. Това е един проблем, който ще ви запълни времето за няколко милиона години.

Повечето хора живеят в очакване да бъде изпълнена смъртната им присъда и се чудят защо животът им не върви. Когато намерите вечния живот в човешкото сърце, ще стигнете до източника на духовното и физическото здраве.

Ленард Ор

Ленард Ор е в състояние да разбие всичките ви представи за света. Той притежава способността да променя действителността. Ако изградите връзка с него с определена степен на искреност, вие ще мутирате. В негово присъствие на повърхността излизат различни неща – всичко, което е по-малко чисто, отколкото е той – и се налага да се справяте с тях. Четенето на тази книга е началото на такава връзка с него.

Боб Фрисъл, автор на "Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така"

За автора

Създател на метода за дишане рибъртинг (букв. повторно раждане), техника, с която можете да преодолеете травмата от раждането. Твърди, че се е срещал с дванайсет безсмъртни йогини, включително Хайдахан Бабаджи, който умира през 1984.


Поредици


Избрано

Моя абсолютна любима

Гейбриъл Талънт

Бестселър

Монахът, който продаде своето ферари

Робин Шарма