За книгата

Авторът на Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така и В тази книга има нещо вярно разглежда духовните и философски изводи от изумителните теми в предишните си две книги и ни показва как да възвърнем рожденото си право на духовни същества Какво по-точно представляват духовните същества, с какво се занимават и какво е това “човешко преживяване”, в което се намираме в момента?

Като духовни същества наша работа е да създаваме реалността. Наша работа е също да създаваме и онова, което не е реалност. Ако живеем в невежество и илюзии, те са точно толкова наше творение, колкото ако живеем в будност и истина. Това е така, независимо дали го знаем или не, дали ни харесва или не, дали го разбираме или не.

За автора

Боб Фрисъл е преподавател по рибъртинг с трийсетгодишна практика, а книгите му, преведени на седемнайсет езика, се разглеждат като ъндърграунд класика в течението Ню Ейдж. Боб изнася семинари в Северна Америка, Австралия и Европа.

Боб е фасилитатор на Цветето на Живота, преподава медитация МерКаБа, свещена геометрия и рибъртинг, както и други техники за отваряне на сърцето. Негови учители са Ленърд Ор, създателят на рибъртинг, и Друнвало Мелхиседек, създател на метидациите МерКаБа и Единно дишане. Боб живее в Сонома, Калифорния.

Вижте сайта


1 коментар ★★★★★

Cheap Pandora Sale написа на 03.01.2018 в 04:54

Buy cheap Pandora Jewelry,pandora Charms,pandora Rings pandora Bracelets from pandora Factory outlet Store;Selection cheap Pandora charms as special gift for your wife or girlfriend, mom, daughter.Welcome to pandora replica store .All pandora are more than 63% discount.Pandora online store offer pandora rings,beads,necklace,charms pandora sale pandora outlet UK online Store.Cheap pandora Jewelry Sale at pandora outlet online Store. Find A Great Selection of pandora Necklace & Bracelet,Rings.

Добавяне на коментар


Поредици


Избрано

При Тиберий

Ник Тошес

Бестселър

Монахът, който продаде своето ферари

Робин Шарма