За книгата

Повечето от нас знаят, че мъжете и жените са различни. И все пак не различията са причина за разстройване на връзките ни. Виновни са общите неща, споделяни от двата пола - програмираните биологични реакции, които са също толкова несъзнателни, колкото и примигването с очи. Примитивният дял на мозъка ни пробожда със стрелата на Купидон и ние се влюбваме. После пак той я издърпва и изведнъж виждаме другия в съвсем различна светлина. Забележителното е, че тези неподозирани команди предизвикват най-разнообразни симптоми - егоизъм, изневяра, незадоволени потребности, липса на общ език, караници по незначителни поводи, зависимости и асексуални бракове.

Можем ли да се справим с биологичното си устройство, без да се разделяме и без да прибягваме към терапия и антидепресанти? Отговорът е: "Да". Древните мъдреци са разбрали, че с течение на времето страстта разделя партньорите и причинява раздразнителност, чувство на изхабяване, желание да се махнеш. Те посочват и пътя, по който да надмогнем примитивната програма и да постигнем щастие - нужно е да правим любов по друг начин.

За автора

Марния Робинсън изоставя кариерата си на корпоративен адвокат, за да изследва древните предписания за свещения секс и как чрез тях да се превъзмогне дисхармонията в интимните връзки.

Тя и съпругът й Гари Уилсън изнасят лекции по тази тема в цял свят. Сайтът им е Reuniting: Healing with Sexual Relationships


Четях "Мир между чаршафите" и все ми идеше да извикам: "А-ха! Ето каква била работата?" Книгата на Марния Робинсън е забавна и информативна.

Д-р А. Дж. Рийд Финлесън, Психиатричен факултет, Vanderbilt University School of Medicine

Като шеф на няколко агенции за запознанства, бих искала да направя "Мир между чаршафите" задължително четиво за всички, които търсят нова връзка.

Мери Балфур, автор на "Интелигентният начин да си намерим партньор"


2 коментара ★★★★★

cheap_cialis написа на 24.11.2016 в 09:13

Drill /cheap cialis-daily/ Purchased out for exelon discounts wash honest very /index.

rolex kopior написа на 19.08.2017 в 10:56

This is a great watch Successful person's selectionreplica watches uk Identity status symbolizes only one watch to prove your advantage You just need a symbol of this watchreplica watches

Добавяне на коментар


Поредици


Избрано

При Тиберий

Ник Тошес

Бестселър

Монахът, който продаде своето ферари

Робин Шарма