За книгата

Дата на публикуване: 7 юни 2019

Художник Николай Пекарев

392 стр.

ISBN 978-619-7115-38-3

Бързо, гневно и едно от най-готините и разбиващи четива тази година.

Кас Ръсъл е добра по математика. Плашещо добра. Векторните изчисления, които прави със смайваща скорост, й позволяват да се справя с въоръжени мъже, два пъти по-големи от нея, и да избягва всеки куршум при престрелка. Кас е наемник и ако заплащането е добро, тя е готова да приеме всяка поръчка. Специалността й е да възстановява изгубени хора и вещи.

Доколкото й е известно, тя е единственият човек със свръхсила... докато не среща някой, който притежава способност, още по-опасна от нейната. Някой, който влиза директно в съзнанието на хората и превръща мозъците им в мьобиусови ленти. Някой, който иска да стане господар на света.

Кас би трябвало да избяга, както обикновено прави, но този път не успява.

Защото има един проблем...

Тя вече не знае кои от мислите й са нейни и кои не.

Най-добрата книга, която прочетох тази година; с героиня, в която се влюбих. – Ерик ван Ластбейдър

За автора

С. Л. Хуонг е завършила математика в Масачузетския технологичен институт и е оръжеен експерт и професионален каскадьор. Участвала е в много холивудски продукции, включително „Бойна звезда: Галактикаˮ. Автор е на поредицата романи за Кас Ръсъл. Нейни разкази са публикувани в Strange Horizons, Nature, Daily Science Fiction и Best American Science Fiction and Fantasy 2016.

www.slhuang.com


Книгата

PDF иконка

Поредици


Избрано

Моя абсолютна любима

Гейбриъл Талънт

Бестселър

Монахът, който продаде своето ферари

Робин Шарма