За книгата

Казвам се Такър Макс и съм задник. Напивам се до смърт в неподходящи моменти, не зачитам обществените норми, задоволявам всичките си прищевки, не се интересувам от последиците от постъпките си, подигравам се на идиотите и позьорите, спя с повече жени, отколкото е безопасно или нормално, и изобщо се държа като пълен идиот. Но допринасям за човечеството по един много важен начин: споделям приключенията си с целия свят.

Истински коментари от читатели:

„Изпълнен съм с истински ужас от това, че по света има хора като теб. Ти си отвратително, зло, отблъскващо, неприятно, мръсно същество. Заради теб престанах да вярвам в бог. Никой справедлив бог не би позволил съществуването на човек като теб.”

„Бог си остава моя господ, но ти си моят спасител. Току-що прочетох блестящите ти разкази и се смях толкова много, че щеше да ми стане лошо. Искам да споделя удоволствието си от тази книга с всички хора. За мен ти си артист от най-висш клас, а и истински хуманист. Изпълнен съм едновременно с потрес и страхопочитание от това колко много бих искал да съм като теб.”

За автора

Такър Макс получава бакалавърската си диплома от Университета на Чикаго, който завършва през 1998. Той учи в правния факултет на университета „Дюк” със стипендия и през 2001 завършва със степен „Доктор по право” (въпреки факта, че през последните две години от следването си не си купува нито един учебник и прекарва част от единия семестър – в качеството си на редовен студент – като живее в мексиканския курорт Канкун). Твърди се, че Такър е една от причините университетът „Дюк” да слезе от 7 на 10 място в класациите по време на следването му. Сега той живее в Остин, Тексас, и когато не пие и не преследва жени, пише в уебсайта си TuckerMax.com.

Тази книга присъства неизменно в списъка на бестселърите на в. Ню Йорк Таймс от излизането си през 2006 до днес. Такър Макс е сред най-влиятелните личности в света за 2009 година според сп. Тайм (на 192 място).


Книгата

PDF иконка

Поредици


Избрано

Моя абсолютна любима

Гейбриъл Талънт

Бестселър

Монахът, който продаде своето ферари

Робин Шарма