За книгата

Създателят на "CSI – От местопрестъплението" Антъни Е. Зуикър и Дуейн Сверчински представят първия интерактивен дигитален роман digi-novel.

В Ниво 26: Тъмен произход ще срещнете Стив Дарк, най-добрия агент на отдел „Специални обстоятелства” по следите на един толкова брутален убиец, че заради него ФБР трябва да въведе нова категория в класификацията на злото. Може да четете тази книга на плажа или като пътувате и без достъп до интернет... но там, където свършва традиционният разказ, читателите имат възможност да се потопят още по-дълбоко в това преживяване. На всеки двайсетина страници може по желание да влезете в сайта http://www.level26.com и да гледате „кибер-мост” – триминутен епизод със съзвездие от добре познати актьори. Героите на книгата ще оживеят пред очите ви, ще видите детайли от местопрестъплението и сайтът може дори да ви поиска телефонния номер, на който убиецът да ви се обади директно.

Ниво 26 не е обикновен трилър. Той е преживяване. Четете, гледайте, влезте в сайта.

Приятно прекарване!

За автора

"Първият телевизионен сценарий, който написах, беше CSI - От местопрестъплението. Почти моментално успехът на сериала надхвърли и най-смелите ми мечти и се превърна в културен феномен. Сега имам удоволствието да ви представя следващия си проект - Ниво 26. Той съчетава най-хубавото от книгите, киното и интерактивните дигитални технологии и ги обединява в разтърсващо и незабравимо преживяване, което нарекох „digi-novel”ТМ – първия дигитален роман в света."

Постскрипт: две думи за i cognoscenti - Антъни Зуикър произнася името си "Зайкър", но тъй като първият вариант тук е придобил популярност, решихме да го запазим. Зуикър или Зайкър - има ли значение, когато може да прочетете тази изключителна книга.Поредици


Избрано

Моя абсолютна любима

Гейбриъл Талънт

Бестселър

Монахът, който продаде своето ферари

Робин Шарма